Av jord er du kommet. Til blomst skal du bli.

Det er hverdag - også føles det ikke som #hverdag. Ute skinner sola. Og det er #fredag!!! Det er herlig. Det #våres i #naturen og da våres det i mitt sinn. Alt er lysere. Energien høyere og det føles som om noe spirer. Akkurat som denne bloggen. Født i april 2017. Naturens #partyhumør smittes over på meg. 


#Krokusen blomstrer for fullt. 

Jeg får premien av alle #blomsterløkene jeg satt for noen år siden. Det er noe så tilfredstillende med å se det komme blomster av den tilsynelatende stusselige løken man gravde ned i jorda. Og med ett tenkte jeg. 

MAN MÅ IGJENNOM JORD, MØKK OG MØRKE FOR Å KUNNE UTVIKLE SEG TIL EN KRAFTFULL OG VAKKER BLOMST! 

- Og vet du hva? Innimellom må man ligge i dvale også - for å innhente seg. For å samle seg. Finne seg selv igjen. Du og jeg er også en del av naturen. Noe jeg lurer på om menneske har glemt. Tilforskjell fra naturen så har vi ikke dette faste mønsteret. Det gjør enn usikker. Men prøv å være bevisst. Stol på hva du trenger idag. Jeg utfordrer deg til å bryte mønsteret to timer i kveld. Dropp taco. Dropp gullrekka. Ta med deg noen du er glad i ut. Sett dere under himmelen. Tenn gjerne et #bål. Ta med litt enkel kveldsmat. Og sans. Se hverandre. Og opplev våren på nært hold. Fordi du er også endel av naturen.   


Han her føler seg veeeeldig ipakt med naturen og når jeg minner han på at påsken er over farer han opp. Han vil visst ikke være forbundet med påske. Men skjønnhet. Man setter det peneste man har midt på bordet - ikke sant? Jeg kan jo ikke motstå slik sjarm så her står den...med hanekammen feil vei. Han sier. - For meg er du en gudinne, hva er jeg for deg da??? ;) Makan til krevende påskehane. 
 

 

6 kommentarer

kreativemeeg

21.04.2017 kl.13:56

Flotte ord og flotte blomster :)

jentafraskogen

21.04.2017 kl.16:16

kreativemeeg: Tusen takk <3

jentafraskogen

21.04.2017 kl.16:18

kreativemeeg: Da følger jeg deg :*

soulofzaria

21.04.2017 kl.13:56

Så vakkert kan det sies <3 Tusen takk <3

jentafraskogen

21.04.2017 kl.16:16

soulofzaria: Takk for hyggelig tilbakemelding. <3<3<3

kreativemeeg

21.04.2017 kl.16:41

Så hyggelig :)

Skriv en ny kommentar

jentafraskogen

jentafraskogen

41, Eidsvoll

Mor til to skjønne jenter, gift og har to kattepuser. Spirituell veileder, medium, kurs -og foredragsholder.

Kategorier

Arkiv

hits